Dynamo voor Civil 3D Basiscursus

2 dec.
Oss

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieInfra
NiveauBasis
Duur1 Dag

In de 1-daagse basiscursus Dynamo voor Civil 3D leert u visueel programmeren met Dynamo en hoe u scripts kunt schrijven die uw werkzaamheden in Civil 3D aanzienlijk kunnen verlichten.

 • Leer visueel programmeren
 • Automatiseer herhalende werkzaamheden
 • Informatie opvragen en bewerkingen doen
 • Los complexe geometrische vraagstukken op
 • Verbind Civil 3D met Excel of andere applicaties
 • Maak gebruik van de Custom Nodes

Werkt u met Civil 3D? En wilt u veelvoorkomende en complexe handelingen vereenvoudigen? Volg dan de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus. In één dag leert u visueel programmeren en scripts schrijven die uw werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter maken.

Na deze praktijkgerichte basistraining bent u in staat om sneller en efficiënter te werken. Dat levert natuurlijk een kostenbesparing voor uw werkgever op.

Voor wie is de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus?

De Dynamo voor Civil 3D Basiscursus is voor cursisten met enkele jaren ervaring met Civil 3D. Daarbij is het een pre als u een infrastructurele opleiding heeft gevolgd.

Bothof
9 maart 2020
De cursus heeft behandeld wat ik er verwacht van had en nog meer. Onder begeleiding van ervaren docenten is de cursus succesvol verlopen en er is ook tijd geweest voor specifieke gebruikersvragen.
Lees meer ervaringen

Wat leer ik tijdens de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus?

U leert visueel programmeren, repeterende taken automatiseren en meerdere ontwerpopties toetsen. Ook kunt u na de training specifieke eigenschappen van uw project analyseren. We werken met praktijkvoorbeelden en -oefeningen, zodat u op praktische wijze kennis vergaart.

Zeer praktisch lesmateriaal

Het lesmateriaal voor de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling door trainers die ook in de praktijk zeer ervaren zijn. Het materiaal bevat dus veel oefeningen die dezelfde inzichten en creativiteit van u vragen als de dagelijkse praktijk.

TIP – Bewaar de cursusmap als naslagwerk! Dat helpt u om in de praktijk het maximale uit Dynamo en Civil 3D te halen.

Voordelen CAD Stunter Opleidingen

Als enige Autodesk Training Center in de Benelux bieden wij onze cursisten een tevredenheidsgarantie. “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”

Inclusief officieel certificaat

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

Ondersteuning, ook na afloop van de cursus

Bekijk meer redenen om een opleiding te volgen bij Arkance Systems

En ná de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus?

Na een succesvolle afronding van de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus zijn dit vervolgopties:

Hoe is de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus opgebouwd?

De Dynamo voor Civil 3D Basiscursus is een training van een dag. Hierin behandelen we de volgende onderwerpen:

 • Dynamo introductie
  • Wat is Dynamo?
  • Voorbeelden van praktische toepassingen
 • Dynamo overview
  • Dynamo interface
  • Technische Dynamo onderwerpen (bestandsformaat, scripts en custom nodes)
 • Visual programming
  • Variabelen
  • Lists, numbers, strings en ranges
  • List levels en lacing
  • Koppeling tussen Civil 3D en Excel

Alle klassikale cursussen worden tot het einde van het jaar vervangen door onze Virtual Classroom Training. Meer informatie COVID-19

Oss

Virtual Classroom

Bodegraven

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
  • {product_price} €

8 beoordelingen voor Dynamo voor Civil 3D Basiscursus

 1. Kooistra

  Van nagenoeg geen kennis van Dynamo, is de cursus prima te volgen. Aan de hand van een simpele vraag, wordt er stap voor stap de functies van Dynamo uitgelegd. Het was goed te volgen. Genoeg tijd om vragen te stellen. Er werden oefeningen gedaan die ook in de uitgebreide cursusmap staan, wellicht in de volgende cursus gewoon de map er bij pakken, en van daaruit een oefening te doen. Deze cursus was via ‘Virtual Classroom’ wat niet onder deed aan de ‘normale’ manier van cursus geven. Zorg wel voor een goede verbinding vanuit huis. Uitleg van docent en contact met mede cursisten is goed te doen via Teams mede dankzij de toegestuurde ‘Virtual Training Box’!

 2. Bothof

  De cursus heeft behandeld wat ik er verwacht van had en nog meer. Onder begeleiding van ervaren docenten is de cursus succesvol verlopen en er is ook tijd geweest voor specifieke gebruikersvragen.

 3. van den Bosch

  Goede uitleg van de basis om een start te maken met Dynamo. In de cursus is er voldoende ruimte om zelf punten aan te dragen. Het naslagwerk van de cursus is zeer uitgebreid.

 4. Veldhuijzen

  Duidelijke uitleg over de software. Tijdens de cursus dynamo toegepast op praktijk voorbeelden. Na de cursus voldoende basis kennis om de eerste werkende scrips te maken om in de projecten toe te passen.Echt een aanrader.

 5. Bruinooge

  Tijdens de cursus wordt duidelijke uitleg gegeven en stilgestaan bij de vele mogelijkheden van de software. Ook werden (praktijk)voorbeelden uitgewerkt en opgelost door de deskundige trainer aan de hand van aangegeven punten. Naslagwerk en eigen gemaakte tools zorgen ervoor dat je ook na afloop de cursus nog rustig een keer kan doornemen.

 6. Vermeer

  Goede cursus wat een goede basis legt om te starten met Dynamo for Civil. De cursus biedt genoeg basiskennis van de software om dit zelf verder uit te gaan bouwen. Goed lesmateriaal.

 7. de Voogd

  Cursus Dynamo is erg goed bevallen. Er werd gebruik gemaakt van praktische / realistische voorbeelden. Ook op zelf aangedragen punten werd door de trainer goed in gespeeld. Kortom: deze cursus is zeker een aanrader!

 8. van der Tuijn

  Interessante software, lesmateriaal steekt goed in elkaar, leerzame cursus, goed materiaal (pc), duur van de cursus precies goed.
  Interesting software, teaching materials are well put together, educational course, good material (PC), duration of the course just right.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde opleidingen

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar