Dynamo voor Civil 3D Basiscursus

Op aanvraag
Op aanvraag

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieInfra
NiveauBasis
Duur3 Dagen

In de 3-daagse basiscursus Dynamo voor Civil 3D leer je visueel programmeren met Dynamo en ga je zelf scripts schrijven die je direct kunt gebruiken voor je werkzaamheden en projecten. Je krijgt de lesstof en begeleiding in een kleine groep en van een vakkundig docent met veel praktijkervaring.

 • Leer visueel programmeren
 • Automatiseer herhalende werkzaamheden
 • Informatie opvragen en bewerkingen doen
 • Los complexe geometrische vraagstukken op
 • Verbind Civil 3D met Excel of andere applicaties
 • Maak gebruik van de Custom Nodes
 • Maak zelf direct scripts en pas ze toe voor je werk

Werk je met Civil 3D? En wil je veelvoorkomende en complexe handelingen vereenvoudigen? Volg dan de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus. In drie dagen leer je visueel programmeren en schrijf je scripts die je werkzaamheden en projecten eenvoudiger en efficiënter maken.

Voor wie is de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus geschikt?

De ‘Dynamo voor Civil 3D Basiscursus’ is voor professionals die al enige tijd ervaring hebben met Civil 3D en werkzaamheden willen automatiseren of vereenvoudigen. De oefeningen die gebruikt worden zijn gerelateerd aan het vakgebied Infra. Onze oefeningen bevatten termen die binnen dit vakgebied gebruikelijk zijn. Om ze goed te kunnen volgen is het een voordeel dat je werkzaam of een opleiding aan het volgen bent binnen dit vakgebied. Voor het leren werken met Dynamo is het echter niet noodzakelijk.

Bothof
9 maart 2020
De cursus heeft behandeld wat ik er verwacht van had en nog meer. Onder begeleiding van ervaren docenten is de cursus succesvol verlopen en er is ook tijd geweest voor specifieke gebruikersvragen.
Lees meer ervaringen

Wat leer ik tijdens de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus?

Je leert visueel programmeren door gebruik te maken van de node-structuur waar Dynamo mee werkt, welke nodes er beschikkbaar zijn, wat ze betekenen en waar je ze voor kunt gebruiken. Daarna  ga je zelf aan de slag: je maakt scripts die je zelf kunt toepassen binnen je organisatie en voor je werkzaamheden. Dit maakt de cursus leerzaam, praktisch én leuk!

Zeer praktisch lesmateriaal

Het lesmateriaal voor de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus is het resultaat van jarenlange doorontwikkeling door trainers die ook in de praktijk zeer ervaren zijn. Het materiaal bevat dus veel oefeningen die dezelfde inzichten en creativiteit van je vragen als de dagelijkse praktijk.

TIP – Bewaar de cursusmap als naslagwerk! Dat helpt je om in de praktijk het maximale uit Dynamo en Civil 3D te halen.

Voordelen CAD Stunter Opleidingen

Als enige Autodesk Training Center in de Benelux bieden wij onze cursisten een tevredenheidsgarantie. “Als u na afloop van de cursus niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!”

Inclusief officieel certificaat

Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht

Ondersteuning, ook na afloop van de cursus

Bekijk meer redenen om een opleiding te volgen bij Arkance Systems

Hoe is de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus opgebouwd?

De Dynamo voor Civil 3D Basiscursus is een training van drie dagen. Hierin behandelen we de volgende onderwerpen:

Dag 1

Cursusdag 1
Dynamo introductie

 • Wat is Dynamo?
  • Voorbeelden van praktische toepassingen
 • Dynamo overview
  • Dynamo interface
  • Technische Dynamo onderwerpen (bestandsformaat, scripts en custom nodes)
 • Visual programming
  • Variabelen
  • Lists, numbers, strings en ranges
  • List levels en lacing
  • Koppeling tussen Civil 3D en Excel

Dag 2

Cursusdag 2
Praktijkdag waarbij cursisten zelf scripts leren schrijven

Dag 3

Cursusdag 3
Praktijkdag waarbij cursisten zelf scripts leren schrijven

Op aanvraag

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

8 beoordelingen voor Dynamo voor Civil 3D Basiscursus

 1. Kooistra

  Van nagenoeg geen kennis van Dynamo, is de cursus prima te volgen. Aan de hand van een simpele vraag, wordt er stap voor stap de functies van Dynamo uitgelegd. Het was goed te volgen. Genoeg tijd om vragen te stellen. Er werden oefeningen gedaan die ook in de uitgebreide cursusmap staan, wellicht in de volgende cursus gewoon de map er bij pakken, en van daaruit een oefening te doen. Deze cursus was via ‘Virtual Classroom’ wat niet onder deed aan de ‘normale’ manier van cursus geven. Zorg wel voor een goede verbinding vanuit huis. Uitleg van docent en contact met mede cursisten is goed te doen via Teams mede dankzij de toegestuurde ‘Virtual Training Box’!

 2. Bothof

  De cursus heeft behandeld wat ik er verwacht van had en nog meer. Onder begeleiding van ervaren docenten is de cursus succesvol verlopen en er is ook tijd geweest voor specifieke gebruikersvragen.

 3. van den Bosch

  Goede uitleg van de basis om een start te maken met Dynamo. In de cursus is er voldoende ruimte om zelf punten aan te dragen. Het naslagwerk van de cursus is zeer uitgebreid.

 4. Veldhuijzen

  Duidelijke uitleg over de software. Tijdens de cursus dynamo toegepast op praktijk voorbeelden. Na de cursus voldoende basis kennis om de eerste werkende scrips te maken om in de projecten toe te passen.Echt een aanrader.

 5. Bruinooge

  Tijdens de cursus wordt duidelijke uitleg gegeven en stilgestaan bij de vele mogelijkheden van de software. Ook werden (praktijk)voorbeelden uitgewerkt en opgelost door de deskundige trainer aan de hand van aangegeven punten. Naslagwerk en eigen gemaakte tools zorgen ervoor dat je ook na afloop de cursus nog rustig een keer kan doornemen.

 6. Vermeer

  Goede cursus wat een goede basis legt om te starten met Dynamo for Civil. De cursus biedt genoeg basiskennis van de software om dit zelf verder uit te gaan bouwen. Goed lesmateriaal.

 7. de Voogd

  Cursus Dynamo is erg goed bevallen. Er werd gebruik gemaakt van praktische / realistische voorbeelden. Ook op zelf aangedragen punten werd door de trainer goed in gespeeld. Kortom: deze cursus is zeker een aanrader!

 8. van der Tuijn

  Interessante software, lesmateriaal steekt goed in elkaar, leerzame cursus, goed materiaal (pc), duur van de cursus precies goed.
  Interesting software, teaching materials are well put together, educational course, good material (PC), duration of the course just right.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

En ná de Dynamo voor Civil 3D Basiscursus?

Kennis vergaren stopt nooit. Heb je de cursus naar alle tevredenheid afgerond, dan zijn onderstaande cursussen een uitstekend vervolg:

Gerelateerde opleidingen

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar