085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Computers en hardware voor de professionele CAD gebruiker.

Bent u als professionele CAD gebruiker op zoek naar een geschikt CAD (mobiel) werkstation of hardwareoplossing? Wij hebben de kennis en ervaring om u uitstekend te adviseren. Onze HP (Mobile) Workstations zijn afgestemd op uw dagelijkse werkzaamheden en zijn uitvoerig door ons getest. Hierbij hanteren wij een goede balans tussen kwaliteit en prijs. Heeft u specifieke eisen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

3DConnexion - 3D muizen - Stunt aanbieding


Wat is een geschikt werkstation voor CAD, BIM of VR?

Klanten stellen ons regelmatig die vraag en is niet eenduidig te beantwoorden. Dit hangt namelijk af van uw dagelijkse werkzaamheden. Met welke software werkt u en welke hardware rendeert optimaal hiermee, hoe groot zijn de bestanden waar u mee werkt, wat zijn uw wensen voor de toekomst? Allemaal vragen die bepalen welk HP (mobiel) werkstation voor u de beste oplossing is.

Toch proberen wij het u gemakkelijk te maken door voor de meest voorkomende taken een geschikt HP werkstation samen te stellen die optimaal presteert. Twijfelt u, of zoekt u een op maat gemaakte oplossing, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 52

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 16 van totaal 52

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4