085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  • Deskundig advies
  • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
  • Verzendkosten €8,75
  • Levering Nederland en België
  • Meer dan 5.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Computers en hardware voor de professionele CAD gebruiker.

Bent u op zoek naar gespecialiseerde CAD Workstation of hardware oplossing voor de professionele CAD gebruiker? Wij hebben kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren. De aangeboden HP workstations zijn door ons getest en afgestemd uw werkzaamheden, waarbij we een goede balans tussen kwaliteit en prijs garanderen. Heeft u liever andere specificaties, u kunt uw HP workstation zelf configureren.

HP Z G4 Portfolio - HP Silver partner
HP Z440 voor Revit/Civil 3D

HP Workstation

Hét workstation voor de 3D ontwerper. Een HP Z440 is geoptimaliseerd voor de gebruiker van zwaardere grafsiche softwarepakketten, zoals Revit/Civil3D.

HP Mobile Workstation - AutoCAD

HP Mobile Workstation - AutoCAD

Het HP Mobile Workstation (Zbook) is uitgerust met een 17 inch scherm, een Nvidia Quadro M2200M videokaart, 512GB SSD en 16GB intern geheugen.

Nvidia Quadro P4000

Nvidia P4000

De Quadro P4000 is een door Autodesk gecertificeerde videokaart met 8GB DDR5 geheugen. De beste keuze keuze voor visualisatie, 3D ontwerp en simulatie.

3DConnexion CAD Mouse

CAD Mouse

Speciaal gemaakt voor de CAD professional. Nauwkeurig en comfortabel werken dankzij lasersensor, middelste muisknop en quickzoom.

HP Z440 voor SolidWorks

HP Z440 voor SolidWorks

Dit Workstation is geoptimaliseerd voor het modelleren, analyseren en simuleren met SolidWorks.

HP Z840 2 x Intel Xeon E5-2637v4

HP Z840 voor Virtual Reality

Een absolute krachtpatser welke is geoptimaliseerd voor een breed scala aan animatie, visualisatie, video editing en digitale media software.


Maak kennis met de nieuwe HP Z Workstations


HP Z6 G4 Workstation voor BIM en Large assemblies
HP Z4 G4 Workstation geschik voor BIM en Virtual Reality
Nieuw model - HP Z4 Workstation voor Revit en Civil 3D

Wat is een geschikte computer voor CAD of BIM?

We krijgen regelmatig de vraag welke PC of laptop het meest geschikt is voor het werken met een CAD of BIM software. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt veel af van uw dagelijkse werkzaamheden. Werkt u met grote assemblies, hoe groot zijn de bestanden, ondersteund de software multi-threading, wordt de rendering via de GPU of CPU uitgevoerd? Allemaal vragen welke bepalen welk HP Workstation voor u de beste oplossing is.

We hebben de keuze zo makkelijk mogelijk voor u proberen te maken door de HP Workstations zo samen te stellen dat deze optimaal presteert voor uw werkzaamheden. Heeft u een vraag over een Workstation of wilt deze op maat zelf samen stellen neem dan contact op voor meer informatie.