085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  • Deskundig advies
  • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
  • Verzendkosten €8,75
  • Levering Nederland en België
  • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Computers en hardware voor de professionele CAD gebruiker.

Bent u op zoek naar gespecialiseerde CAD Workstation of hardware oplossing voor de professionele CAD gebruiker? Wij hebben kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren. De aangeboden HP workstations zijn door ons getest en afgestemd uw werkzaamheden, waarbij we een goede balans tussen kwaliteit en prijs garanderen. Heeft u liever andere specificaties, u kunt uw HP workstation zelf configureren.

Maak kennis met de nieuwe HP Z Workstations

Maak kennis met de HP Z4, Z6 en Z8


Wat is een geschikte computer voor CAD of BIM?

We krijgen regelmatig de vraag welke PC of laptop het meest geschikt is voor het werken met een CAD of BIM software. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt veel af van uw dagelijkse werkzaamheden. Werkt u met grote assemblies, hoe groot zijn de bestanden, ondersteund de software multi-threading, wordt de rendering via de GPU of CPU uitgevoerd? Allemaal vragen welke bepalen welk HP Workstation voor u de beste oplossing is.

We hebben de keuze zo makkelijk mogelijk voor u proberen te maken door de HP Workstations zo samen te stellen dat deze optimaal presteert voor uw werkzaamheden. Heeft u een vraag over een Workstation of wilt deze op maat zelf samen stellen neem dan contact op voor meer informatie.

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)