085 065 6600NEEM CONTACT OP
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 • Deskundig advies
 • Voor 15u besteld volgende werkdag in huis*
 • Verzendkosten €8,75
 • Levering Nederland en België
 • Meer dan 8.000 tevreden klanten

Product was successfully added to your shopping cart.

Canon iPF Pro 4000 - A0 fotoprinter (44 inch)

Snel Overzicht

Betrouwbare en consistente grootformaat prints voor fotografie, kunsttoepassingen en proefafdrukken.

Voor de hoogste fotoprintkwaliteit kunt u vertrouwen op de imagePROGRAF PRO-4000, die afbeeldingen kan produceren van tot wel 1.117,6 mm met de hoogste printkwaliteit, uitstekende snelheid en betrouwbaarheid.

De Canon PRO-4000 wordt standaard met één printkop en alle inkttanks geleverd. (12x C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/BK/MBK/CO 330 ml)

GRATIS 2e Roll Unit!

Bij aankoop van deze plotter krijgt u een extra Roll Unit geheel GRATIS!

Grootformaat Inruilweken

In de actieperiode van 1 januari tot 30 maart 2019 ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Canon plotter, waarop een oude plotter wordt ingeruild tot € 500 retour op de bankrekening.
Meer informatie en voorwaarden

* Om gebruik te kunnen maken van de extra Roll Unit is het noodzakelijk om de plotter op het onderstel te plaatsen.

Canon iPF Pro 4000 inkt en supplies | A0 plotterpapier

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 0,00

Aan: € 7.111,00

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

 • Canon iPF Pro 4000 A0 Fotoprinter 44" - gratis roll unit en €350 retour
Vanaf: € 3.930,00

Levertijd 1-3 werkdagen

Details

Voordelen

 • Dankzij de LUCIA PRO 12-inkt zijn de kleuren rijker en de zwarttinten dieper. Zo maakt u prints die uw foto's goed tot hun recht laten komen.
 • De nieuwe printkop van 1,28” werkt extra snel en levert prints van hoge kwaliteit.
 • Dankzij de optionele ondersteuning voor twee mediarollen kunt u papier blijven invoeren of de uitvoer automatisch verwerken.
 • Het fraaie zwarte ontwerp is voorzien van een stijlvolle rode lijn, waardoor u weet dat het systeem optimaal werkt met bijvoorbeeld de digitale EOS-camera's van Canon.
 • Deze is voorzien van een 3,5" LCD-kleurentouchscreen en een ergonomisch ontwerp met een platte bovenkant waar u de prints op kunt leggen.
 • U kunt snel en eenvoudig PDF- en JPEG-bestanden direct vanaf een USB-geheugenstick printen.
 • Wi-Fi-functionaliteit voor eenvoudig verbinden met en snel instellen van wireless netwerken.
 • Gegarandeerde kleurconsistentie tussen taken en verschillende productielocaties.
 • 'Hot swap'-inktcartridges met hoge capaciteit voor ononderbroken printen.
 • Met de Print Studio Pro-plug-in kunt u moeiteloos printen vanuit professionele bewerkingssoftware zoals Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® en Digital Photo Professional van Canon.

Nieuw: LUCIA PRO-pigmentinkt

LUCIA PRO-pigmentinkt is nieuw ontwikkeld voor de imagePROGRAF PRO-serie voor prints met een groot kleurenbereik, buitengewone kleurweergave, superieure reproductie van donkere gebieden, weinig korrelvorming en goede glanseigenschappen.

Nieuw: printkop met geavanceerde precisie

Met de nieuwe volledig geïntegreerde printkop met 12 kleuren uit de imagePROGRAF PRO-serie kunt u nog sneller printen met uitzonderlijke printkwaliteit. Deze is maar 1,28” breed, waardoor de inkt efficiënt en uiterst precies wordt gespoten, zonder kleurverschillen.

Nieuw: beeldverwerkingsmodule

De plotters uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een nieuw ontworpen beeldverwerkingsmodule: L-COA PRO. Hiermee worden de nieuwste, meest geavanceerde beeldverwerkende algoritmen van Canon gecombineerd met een nieuw ontwikkeld ASIC (application-specific integrated circuit) voor de verwerking van gegevens en afbeeldingen met hoge resolutie, waardoor de beste printkwaliteit met een hoge snelheid wordt geleverd.

Nieuw: solide platform voor de beste kwaliteit

De plotters uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een gloednieuw mechanisch platform. Dankzij de zeer innovatieve structuur van het onderstel is het frame buitengewoon solide, waardoor de afstand tussen de printkop en media heel precies wordt gepositioneerd. Hierdoor is er bijna geen sprake meer van schommelingen bij zeer precieze inktplaatsing met minimale kleurverschillen.

Roleenheid met twee rollen

De optionele roleenheid met twee rollen functioneert als een extra papierrol of als een take-up unit voor geprinte uitvoer. Media kunnen met het geprinte oppervlak naar binnen of naar buiten worden opgerold.

Chroma Optimiser

De plotters uit de imagePROGRAF PRO-serie gebruiken transparante Chroma Optimiser-inkt ter verbetering van printprestaties van hoge kwaliteit op glanzend papier.

Kleurkalibratie

Elke keer weer worden de kleuren consistent geprint. Daarbij compenseert het systeem de verschillen die op termijn zijn ontstaan tussen de plotters onderling.

Crystal-fidelity uitvoerkwaliteit

De structuur, helderheid en textuur van foto's die bijvoorbeeld met een digitale EOS-camera van Canon zijn geschoten, komen geprint maximaal tot hun recht dankzij de unieke Crystal-fidelitykwaliteit met de Print Studio Pro-plug-in van Canon.

Uitstekend softwareaanbod

De software die met de imagePROGRAF PRO-serie wordt meegeleverd, ondersteunt een breed scala aan formaten, geavanceerde opties en speciale functies waarmee u de efficiëntie van uw plotters optimaliseert. En wat misschien nog handiger is: de software werkt zowel op Windows- als op Apple Macintosh-computers.

Easy Service Plan voor iPF plotter

Als u een Easy Service Plan koopt, bent u verzekerd van hoogwaardige ondersteuning en bescherming voor uw Canon. Canon biedt ongeëvenaarde services met een aantal vooraf geconfigureerde Easy Service Plan-pakketten, van installatie tot reparatie en onderhoud van uw product.

3, 4 en 5 jaar on-site service op de volgende dag

Als er een storing optreedt of als klanten gewoon hulp nodig hebben, kunnen ze de ondersteuningsafdeling van Canon bellen. Als het probleem niet telefonisch of op afstand kan worden verholpen, wordt de volgende werkdag een gekwalificeerde service-engineer naar u toegestuurd. Gebruikers krijgen ook toegang tot een helpdesk.

Installatie en instructie

Hieronder vallen installatie van de hardware, hulpprogramma's (waaronder het printerstuurprogramma), het laden van inktsoorten en media, en verbinding met het netwerk of een USB-verbinding. In de standaardtraining komen de belangrijkste functies, dagelijks onderhoud en eenvoudige probleemoplossing aan bod.

Geavanceerde training

Training van een halve dag waarin dieper wordt ingegaan op de functionaliteit van het product en de geïnstalleerde software, plus probleemoplossing. Hierbij komen aan bod: de printermenu's, het reinigen en vervangen van de printkoppen, het laden van media, de hoofd- en geavanceerde functies van het Windows/Macintosh-printerstuurprogramma en relevante hulpprogramma's. Ook de functies van PosterArtist LT worden behandeld*. [*] Als u de volledige versie van PosterArtist hebt aangeschaft, wordt dit programma in plaats van de LT-versie geladen en geconfigureerd.

Canon PosterArtist

De mogelijkheden voor het maken van indrukwekkende posters zijn eindeloos. Leuke ideeën voor posters.

8.5, gebaseerd op 601 klantbeoordelingen.
 • € 3.930,00
 • € 161,00
 • € 0,00
 • € 1.260,00
 • € 1.892,50
 • € 2.525,00
 • € 0,00
 • € 295,00
 • € 495,00

* Vereiste velden

Misschien ook interessant...