Naast de klassikale trainingen waarin we u wegwijs maakt in de wereld van Autodesk software en BIM, bieden we u ook begeleiding op maat. De meerwaarde van BIM staat of valt met een juiste implementatie in uw organisatie. Arkance Systems biedt begeleiding om dit proces op zetten en te continueren.

BIM-project begeleiding

Onze BIM consultant zal samen u uw processen in kaart brengen zodat er, samen met de gedefinieerde einddoelen, een implementatieplan ontwikkeld wordt dat als “roadmap” dient voor de migratie naar BIM.

Ook is begeleiding mogelijk als u al gestart bent met BIM, maar behoefte heeft aan advies en ondersteuning op maat, gericht op een vlotter en efficiënter verlopend proces.

Meest gestelde vragen

Kan ik advies per uur inwinnen?

Nee, dat kan niet. Consultancy is alleen per dagdeel van vier uur mogelijk. Als u beperkte hulp nodig heeft, kunt u beter kiezen voor ondersteuning op afstand. Bijvoorbeeld met een Helpdesk-abonnement of support op incidentele basis.

Zijn reiskosten bij het tarief inbegrepen?

Ja, die zijn inbegrepen. Geen verrassingen dus.

Hoe snel kan er iemand langskomen?

Dat hangt uiteraard van onze planning af. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden: 085 – 30 30 000. Dan leggen we een optie vast, waarna u de bestelling kunt plaatsen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
Bekijk het Webinar