AutoCAD Map 3D

AutoCAD Map 3D is dé perfecte mappingsoftware voor modelgebaseerde planning en infrastructuurmanagement. Ideaal als je CAD- en GIS-gegevens moet integreren, zodat je betere beslissingen kunt nemen op het gebied van GIS, planning en engineering.

   • Analyses voor ruimtelijke planning maken
   • GIS-informatie direct ontsluiten
   • Oppervlaktes van Point Clouds creëren
   • Thematische presentaties maken
   • Met topologie werken
   • Werken in gecombineerde CAD/GIS-omgevingen
   • AutoCAD Map 3D is onderdeel van AutoCAD.
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
 • *Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • AutoCAD Collection abonnement - 1 jaar

    1.935,00

   AutoCAD Collection abonnement - 1 jaar

   SKU: 4688190

  Opleidingen

  Helpdesk en ondersteuning

  Meer informatie helpdesk

  Installatie

  Meer informatie installatie

Waarom je nooit meer zonder AutoCAD Map 3D wil werken

Doe wat de meeste overheden, adviesbureaus en ingenieursbureaus doen: ga aan de slag met AutoCAD Map 3D. Dan werk je namelijk efficiënt met databases en uiteenlopende dataformaten. AutoCAD Map 3D is perfect voor analyses op het gebied van ruimtelijke planning, thematische kaarten en riool- en groenbeheer. Maak je werk eenvoudiger en gun jezelf AutoCAD Map 3D!

De AutoCAD Collection is inclusief:

 • AutoCAD
 • AutoCAD Map 3D
 • AutoCAD Architecture
 • AutoCAD MEP
 • AutoCAD Mechanical
 • AutoCAD Electrical
 • AutoCAD Plant 3D
 • AutoCAD Raster Design

AutoCAD Collection

Met een abonnement op AutoCAD heeft u ook direct toegang tot alle industrie specifieke toolsets zoals Architecture, Mechanical, Electrical, MEP, Raster Design, Mobile App en meer!

AEC Collection

De AEC Collection is een kostenbesparende verzameling van CAD- en BIM-software voor het ontwerpen van bouwkundige, constructieve, infrastructurele projecten.

De kracht van AutoCAD Map 3D

Gebruikt u CAD- en GIS-data voor het ontwerpen en onderhouden van infrastructurele of civieltechnische projecten? Voeg dan GIS-topologie toe met AutoCAD Map 3D.

   • Maak, onderhoud en communiceer mapping en GIS-gegevens in de bekende AutoCAD-tekenomgeving.
   • Gebruik op taken gebaseerde tools voor het beheer van GIS-gegevens en voeg deze samen met uw ontwerp.
   • Krijg toegang tot ruimtelijke gegevens die zijn opgeslagen in bestanden, databases en webservices.
   • Gebruik gestandaardiseerde schema’s, geautomatiseerde werkprocessen en rapportsjablonen die gebruikelijk zijn voor de elektriciteits-, (afval)water- en gasbranche.

Deze functies maken uw werkzaamheden eenvoudiger

Mappingsoftware

De omgeving van AutoCAD Map 3D is gebaseerd op die van AutoCAD. Daardoor kunt u informatie benaderen en bewerken, bedrijfsmiddelen integreren en analyseren, en effectief communiceren. En dankzij de intelligente gegevensmodellen en -tools is het ook mogelijk om regionale en disciplinespecifieke standaarden toe te voegen.

Bestaande situaties vastleggen

Met AutoCAD Map 3D creëert u CAD-gegevens, bestaande-situatie-gegevens en georuimtelijke gegevens voor basiskaarten. Ingenieurs, planners, mappingtechnici, landmeetkundigen en GIS-professionals kunnen deze gegevens vervolgens bewerken, visualiseren of analyseren in hun vertrouwde AutoCAD-omgeving.

Gegevensmodellering toepassen

Wilt u kant-en-klare industriemodellen voor elektra, gas, water, afvalwater of infrastructuur toepassen? Dat kan uitstekend met AutoCAD Map 3D. U zet zelfs uw GIS- en CAD-gegevens om naar intelligente industriemodellen.

Efficiëntere workflow

In AutoCAD Map 3D werken technische professionals en GIS-professionals met exact dezelfde gegevens. Dat werkt beter samen en verkleint de kans op fouten. Wilt u geospatiale functies in een omgeving integreren? Ook dat kan. Hierdoor maakt u de workflow nog efficiënter.

Data centraal beheren

Om er zeker van te zijn dat iedereen met de meest recente data werkt, is databeheer erg belangrijk. Met AutoCAD Map 3D slaat u alle data eenvoudig op één centrale plek op, om ze vervolgens gecontroleerd te ontsluiten en realtime bij te werken.

Meerdere gebruikers tegelijkertijd

In AutoCAD Map 3D kunnen meerdere gebruikers verschillende tekeningen tegelijk openen zonder dat er een schrijfconflict optreedt. Met de Query functie van AutoCAD Map 3D filtert elke gebruiker vervolgens zijn gebied uit het ontwerp. Als dat deel bewerkt is, wordt het weer opgeslagen in het centrale bestand.

5 beoordelingen voor AutoCAD Map 3D

 1. Kuijper

  Flexibel in de begeleiding van de jaarlijkse licentieperikelen en snelle respons

 2. Blokdijk

  CAD Accent heeft de kennis in huis en ontzorgt ons in het aanleveren van CAD producten en diensten. Voornamelijk in combinatie met de InfraCAD modules zijn zij wat ons betreft dé leverancier en specialist voor onze sector. Ze staan altijd direct voor ons klaar met een oplossingsgerichte kijk naar problemen of vragen die wij aandragen. De problemen zijn dan ook snel verholpen, zoals CAD Accent in de ICT wereld werkt, werken wij technische sector.

 3. Hagens

  Correcte behandeling en klantgericht.

 4. Hagens

  Correcte behandeling en klantgericht.

 5. Blokdijk

  Duidelijk, open en goed advies wat snel gegeven wordt bij vragen. Helemaal tevreden mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie

Gerelateerde producten

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Bekijk het Webinar